Kan du lægge tekster på en hjemmeside, og er du god til at sætte et nyhedsbrev pænt op? Så har vi brug for dig til at udsende nyt om naturen til alle medlemmer af Danmarks Naturfredningsforening i Allerød. Vi skriver teksterne, og du sender dem ud - og lægger nyheder på hjemmesiden.

Opgaven er frivillig, og du gør en meningsfuld og vigtig indsats for naturen i Allerød. Du bliver en del af en arbejdsgruppe om kommunikation og formidling af vores arbejde for at gøre naturen bedre i Allerød.

Opgaven tager ca. 2 timer 1 gang om måneden og går ud på, at du sætter et nyhedsbrev op i Campaign monitor, vores nyhedsbrevsystem, som du bliver lært op i. Tekst og billeder får du tilsendt, og du har frie hænder til at gøre det pænt og godt formidlet. Som redaktør sætter du dit fingeraftryk på vores digitale formidling og er med til at oplyse om emner inden for natur, drikkevand og biodiversitet i Allerød. Du kan løse opgaven hjemme, og når det passer dig på dagen.

Du samarbejder med Freddie og Therese i kommunikationsgruppen, som du mødes med, når gruppen holder planlægningsmøder for årets ture og kommunikationsindsatser. Vi laver også foldere, du kan lægge på hjemmesiden til at formidle vores ture og arrangementer: Fuglekasser, æblepres og viden om Sommerfuglehaver.  

OM DN ALLERØD
Med dig er vi 8 frivillige – nogle er fageksperter i naturen, andre er praktisk mindede – tilsammen laver vi sjove, spændende og meningsfulde opgaver, som gør en stor forskel for naturen i Allerød. Vi planlægger og holder ture året rundt for at børn og voksne kan komme ud i naturen til gode naturoplevelser, der vækker deres lyst til flere naturoplevelser. Vi arbejder for fortsat at være en vigtig part i kommunens planer for og indsatser med naturen i Allerød. Vi har et godt sammenhold, som du bliver en del af, og vi har en masse lærerige ture og arrangementer, som vi glæder os til at du vil formidle til alle medlemmer i Allerød.

Send et par linjer om dig til alleroed@dn.dk og fortæl om din erfaring med hjemmeside og nyhedsbrev. Det er ikke et krav, at du kender vores systemer, for du bliver lært op, så du er klar til selv at sidde med opgaven.

Du kan også være med i turgruppen - læs mere her