Kan du lide at være i naturen, og er du god til praktiske opgaver? Kunne du tænke dig at hjælpe andre til at få gode naturoplevelser, så har vi brug for dig som Naturhjælper i vores turgruppe i Danmarks Naturfredningsforening Allerød.

Opgaven er frivillig, og du gør en meningsfuld og vigtig indsats for at sætte fokus på naturen i Allerød. Du bliver en del af vores turgruppe, der holder 8-10 naturfaglige ture og praktiske arrangementer om året. Fx fugle eller sommerfugleture, bygger fuglekasser og holder æblepressedag.  

Opgaven går ud på at deltage som praktisk hjælper til DN Allerøds ture og arrangementer. Det kan være 2-3 udvalgte årlige arrangementer eller flere efter, hvad du har tid og lyst til. tidsrammen er ca. 4 timer pr. gang.  Det kan også være, at du har lyst til selv at holde dine guidede ture eller selv skabe events og aktiviteter - mulighederne er åbne. 

Du er enten familiefar/mor, der gerne vil give dine og andres børn og deres familier glæden ved at opdage naturen på nært hold. Du kan også være faglærer i håndværk (aktiv eller pensioneret) og har lyst til at hjælpe til vores årlige fuglekassebyggedag og æblepressedag.

Alle, der er naturbegejstrede og har lyst til at give en hånd med er kvalificerede til opgaverne og kan byde positivt ind med nye ideer til ture og aktiviteter til turgruppens arbejde.

Du samarbejder med Freddie, Kurt og flere andre i turgruppen, som du mødes med, når gruppen holder planlægningsmøder for årets ture og deler opgaver ud, så alle kan bidrage til at løfte i flok.

OM DN ALLERØD: Med dig er vi 8 frivillige – nogle er fageksperter i naturen, andre er praktisk mindede – tilsammen laver vi sjove, spændende og meningsfulde opgaver, som gør en stor forskel for naturen i Allerød. Vi planlægger og holder ture året rundt for at børn og voksne kan komme ud i naturen til gode naturoplevelser, der vækker deres lyst til flere naturoplevelser. Vi arbejder for fortsat at være en vigtig part i kommunens planer for og indsatser med naturen i Allerød. Vi har et godt sammenhold, som du bliver en del af, og vi har en masse lærerige ture og arrangementer, som vi glæder os til, du bliver en del af.

Send et par linjer om dig til alleroed@dn.dk og fortæl om din naturbegejstring, og hvad du kunne tænke dig at hjælpe med til. Måske har du noget i tankerne, som du gerne vil bidrage med eller som du gerne vil lære, mens du deltager.

Du kan også være med i sagsgruppen - læs mere her