Engagér dig i naturen i dit lokalområde

Hvis du har lyst kan du være med, kan du gøre en vigtig forskel som frivillig. Nedenfor har vi samlet nogle forslag til hvordan du kan være med til at gøre en forskel. Hvis du vil høre mere er du velkommen til at kontakte vore forkvinde Marianne: xxxx

Vi glæder os til at møde dig.

 Opgaver i DN Allerød

Idéer til naturarrangementer
Har du idéer til arrangementer som kan få flere mennesker ud i den lokale natur? Hvis du har en god idé til en lokal tur med et konkret tema, er du velkommen til at sende idéer til: xx

Naturarrangementer for børn
Har du idéer til sjove og spændende arrangementer som kan få børn og deres forældre ud i naturen? Og har du lyst til at være med til at arrangere ture for børn?

Specialviden
Ved du noget om svampe, vilde planter eller sankning? Og har du lyst til at dele din viden med andre? Måske har du lyst til at arrangere en tur hvor du deler din viden?     

Lokale natur og miljøsager
Har du lyst kan du være med til at følge og påvirke udfaldet af lokale sager. Vi følger kommunens afgørelser efter natur-, miljø og planlovgivningen. Du kan hjælpe med at gøre opmærksom på sager, hvor der er brug for at vi kommer med en indsigelse.

Fredningstjek
Hvis du har lyst kan du hjælpe med at tjekke fredninger, og sikre at vores fredede områder bliver plejet og vedligeholdt efter hensigten.  

Høslet og bekæmpning af invasive arter  
Du kan give en hånd med ved høslet eller ved bekæmpelse af invasive arter, som f.eks. bjørneklo.   

Inspirere til grønne beslutninger
Gennem dit arbejde i DN kan du være med til at inspirere kommunen til en grønnere retning.

Kommunikation, sociale medier og presse
Du kan hjælpe med at skrive tekster til vores website, artikler, eller opslag på FB.   

Har du en anden idé til en frivillig aktivitet i vores afdeling, så kontakt os gerne.