Har du kendskab til plansager og naturlovgivning på et eller flere fagområder? Så har vi brug for dig i Danmarks Naturfredningsforening Allerød. Vi har et tæt og godt samarbejde med kommunen, og som naturens part i høringer og sager, hvor vi er klageberettigede, ønsker vi at være på forkant med viden og positiv tilgang, for at komme kommunen i møde. Vi ønsker at sætte naturen og prioriteringer til naturens fordel i fokus langt tidligere i processen, når kommunen planlægger nyt.

Opgaven er frivillig, og du gør en meningsfuld og vigtig indsats for naturen i Allerød. Du bliver en del af en arbejdsgruppe om natursager med fokus på at prioritere naturen i Allerød. Vi modtager sager til høring fra kommunen og myndigheder, som vi mailer sammen om og mødes for at drøfte vores planlagte håndtering.

Opgaven er typisk et par sager på mail om måneden til gennemlæsning, hvoraf enkelte om året vil kræve skriftlige svar, som vi samarbejder om.

OM DN ALLERØD: Med dig er vi 8 frivillige – nogle er fageksperter i naturen, andre er praktisk mindede – tilsammen laver vi sjove, spændende og meningsfulde opgaver, som gør en stor forskel for naturen i Allerød. Vi planlægger og holder ture året rundt for at børn og voksne kan komme ud i naturen til gode naturoplevelser, der vækker deres lyst til flere naturoplevelser. Vi arbejder for fortsat at være en vigtig part i kommunens planer for og indsatser med naturen i Allerød. Vi har et godt sammenhold, som du bliver en del af, og du vil få et indgående kendskab til naturindsatsen i Allerød Kommune.

Send et par linjer om dig
til alleroed@dn.dk og fortæl om din erfaring med natursager, naturlovgivning eller din indgang til at ville arbejde med natursager. Det er ikke et krav, at du er naturfaglig uddannet, men et kendskab til planlov eller et fagområde vil være en fordel.